499 TL ve Üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo... Kapıda Ödeme... Aynı Gün Kargoya Teslimat

Yeni Okul Dönemi Hazırlıklarınız Tamam mı?

08-09-2020 12:10
Yeni Okul Dönemi Hazırlıklarınız Tamam mı?

 

Okula Dönüş için Gerekli Malzemeler

Çocuklarımız bütün bir yazı, "Okullar ne zaman açılacak?” "Okullar Açılacak Mı?” gibi sorularla geçirmişken okulların önümüzdeki günlerde açılmaya hazırlanması çocuklarımızın yüzlerinde kocaman bir gülümseme oluşturdu. Okullar açılmak için hazırlanırken, sizler de çocuklarınızla birlikte yeni okul dönemi için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Çocuğunuzun heyecanına ortak olacağınız bu Okul Alışverişine bir liste ile başlamak çok daha doğru bir adım olacaktır. Çocuklarınızın ihtiyaçları ve okulda kullanacağı malzemelerden oluşan bir liste işini oldukça kolaylaştıracak ve bu dönemi en iyi şekilde geçirmenizi sağlayacaktır. Bu noktada, Okul Alışverişi Listesioluştururken ufak birkaç önerimizi sizler için bir araya getirdik.

İşte, okul alışverişi listesinin olmazsa olmazları...

Alışverişe Okul Çantasından Başlayın

Okula Dönüş için çocuğunuzun en çok ihtiyaç duyacağı temel malzemelerden biri olan okul çantası listenizin en başında yer almalı. Okul Çantası Alırken minik çocuğunuzun seçimini göz önünde bulundurmak önemli. Onun sevdiği renklerde veya severek izlediği çizgi film karakterine sahip Okul Çantaları, çocuğunuzun fazlasıyla hoşuna gidecek ve yeni okul dönemine çok daha heyecanla başlamasına olanak tanıyacaktır. Bunun yanı sıra, çocuğunuz için çanta seçimi yaparken konforlu ve sağlıklı bir yapıyı ihmal etmemelisiniz. Yavrunuzun sırtındaki ve omzundaki ağırlık hissini azaltacak, boyuna ve yaşına uygun okul çantaları, çok daha doğru bir seçim olacaktır.

Çocuğunuzun Kalem Kutusunu Renkli Kalemlerle Doldurun

Her çocuk renkli kalemlerden hoşlanır. Yazı yazarken ve resim çizerken renklerin büyülü dünyasına kocaman bir adım atmalarını sağlayan kuru boyalar ve keçeli kalemler, çocuğunuzun kalemliğinde mutlaka bulunması gerekenlerden. Renkli kalemlerin yanı sıra, silgi ve kalemtıraş gibi malzemeler okula dönüşte çocuklarınızın Kalem Kutusunda olması malzemeler arasında yerini alıyor.

Çocuklarınızın Eksik Defteri Kalmasın

Yazı defteri, Resim Defteri, müzik defteri gibi pek çok defter okula dönüş döneminde kendisini göstermeye başladı. Bu noktada, çocuğunuzun okulda en çok kullanacağı gereçlerden biri olan defterler, minik yavrunuzun yeni öğrendiği bilgileri yazması, hayal dünyasını ve aklından geçenleri kağıda dökmesi için oldukça gerekli.

Alışveriş Listenize Maske Eklemeyi Unutmayın!

Yeni okul dönemi hazırlıklarında her ne kadar yüksek önlemler alınsa da, çocuklarınızın sağlığını korumak, onlara çok daha kaliteli bir okul dönemi sunmak için alışveriş yaparken çocuklarınız için maske almayı almayı unutmayın.

Yeni Okul Dönemi için Doğru Adres: Kitabinial.com

Çocuğunuzun tüm ihtiyaçlarını tek bir adresten karşılamanın keyfine varın! Okul başlarken çocuklarınıza eşlik edecek okul çantaları, defterler, kalemler ve çok daha fazlası Kitabını Al online mağazasından kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.