499 TL ve Üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo... Kapıda Ödeme... Aynı Gün Kargoya Teslimat

Yaz Dönemini Çocuklarınız için Verimli Kılmak Mümkün

17-07-2020 17:51
Yaz Dönemini Çocuklarınız için Verimli Kılmak Mümkün

 

Çocuklarınızla Eğlenceli Bir Yaza Hazır Mısınız?

Çocuklarınızın okuldan uzakta kaldığı bu dönemlerde, kitaplardan da uzakta kalmaması önemli. Uzun yıllar sürecek eğitimlerini en iyi şekilde devam ettirmek için öğrenmeye ara vermemesi, yaz dönemleri verimli bir şekilde değerlendirmesi gerekiyor. Bu noktada, çocuklarınız ile birlikte yapacağınız her aktivite onların eğitimine katkıda bulunacağı gibi eğlenceli vakit geçirmelerine de destek olacaktır. Peki, çocuklarınızı hem eğlendirmek hem de onlara bir şeyler öğretmek için ne yapabilirsiniz? Yaz dönemini çocuklarınız için nasıl keyifli ve etkili hale getirebilirsiniz?

İşte, çocuklarınıza ve size pek çok şey kazandıracak Yaz Dönemi Aktiviteleri...

Yaz Eğitim Kampı Edinin

Çocuklarınızın okulda öğrendiği bilgileri pekiştirmesi, yaz aylarında eski bilgileriniz tazelemesi yeni okul dönemine daha hazırlıklı girmesini önemli. Gün içinde bir ya da iki saat Yaz Eğitim Kampı’na ayıracağı vakit, onların hem keyifli vakit geçirmesini sağlayacak hem de gelişimini olumlu yönde etkileyecektir. 5, 6 ve 7.sınıflara özel olarak tasarlanan bu kitaplar; çeşitli etkinlikler, zeka oyunları, test ve konu özetleri ile zenginleştirilmiştir.

Çocukların Büyülü Dünyasına Dalın

Yaz aylarında bolca boş vakitleri olan çocuklarınıza, çeşitli okuma kitapları alarak onlarla birlikte kitap okuma saati yapmak eğlenceli bir aktivite olabilir. Çocuklarınızın hoşuna gidecek, ufkunu genişletecek ve onlara yaratıcılık katacak Okuma Kitapları, gün içinde yapacağınız en güzel aktivitelerden olacaktır. Dilerseniz denize yüzmeye gittiğinizde, hafta sonu pikniklerinde ya da uyku saatinden önce çocuklarınızla birlikte Kitapların büyülü dünyasına dalabilirsiniz.

Dünya Keşfine Çıkın

Dünya keşfine çıkmak bazen sandığınızdan çok daha kolay. Çocuğunuza alacağınız bir atlas ile ülkeler arası yolculuk yapabilir, daha önce hiç gitmediğiniz yerleri gezebilirsiniz. İsterseniz, çocuğunuz ile birlikte şehir bulma oyunu oynayabilir, çocuğunuzun yer- yön kavramını öğrenmesine destek olabilirsiniz.

Günlük Aktivitelerinize Puzzle Ekleyin

Eğer minik çocuğunuz kitaplarla vakit geçirmekten hoşlanmıyor, daha farklı aktivitelere yönelmek istiyorsa belki de yaz dönemi puzzle yaparak geçirebilirsiniz. Çocuğunuzun ilgisini çekecek birçok desene sahip olan puzzle ile onlara pek çok şey kazandırmak mümkün. Motor becerisi ve problem çözme yeteneğinin yanı sıra, konsantrasyon gelişimine katkıda bulunan puzzle, yaz aylarında yapacağınız favori aktiviteniz olabilir.

Çocuklarınızın güzel ve iyi vakit geçirmesini sağlayacak kitaplar, puzzle ve yapbozlar Kitabinial.com adresinde sizleri bekliyor.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.