499 TL ve Üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo... Kapıda Ödeme... Aynı Gün Kargoya Teslimat

Kitabını Al Dünyasına Hoş Geldiniz!

21-02-2020 09:08
Kitabını Al Dünyasına Hoş Geldiniz!

Kültür, Eğlence ve Eğitim

 

2007 yılında Kütahya’nın Domaniç ilçesinde başlayan serüven bugün, dijital mecrayı da kapsayacak şekilde gelişti, zenginleşti. Domaniç Kırtasiye’nin online alandaki markası olan Kitabını Al, amatör ruh ve profesyonel çalışma disiplinini bir araya getiren iş anlayışını yansıtıyor.

Gelin, kültür, eğitim ve eğlencenin bu renkli dünyasında gezintiye çıkalım ve Kitabını Al dünyasında neler var, bakalım.

 

Kitap& Kırtasiye

 

Bir kitap kurdu musunuz? Gireceğiniz sınav için etkili hazırlık kitaplarına mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Yetişkinlere ve çocuklara yönelik hikâye ve romanlar ile sınavlara hazırlık kitapları, okula yardımcı Kaynak Kitaplar, akademik kitaplar ve sözlük çeşitleri Kitabını Al’da.

Kırtasiye ürünlerinde de kaliteli seçeneklere online mağazamızdan ulaşabilirsiniz. İlgili kategoride tükenmez kalem, dolma kalem, kurşun kalem ve guaj boya, kuru boya gibi boya çeşitleri yer almaktadır.

 

Elektronik Ürünler

 

Şarj kablosu, kulaklık, USB Bellek, speaker… Hayatı kolaylaştıran ve ona renk katan bu küçük detayların önemini küçümsemeyin. Bahsi geçen elektronik ürünlerde yüksek performanslı ve kullanışlı seçenekler Kitabını Al ile parmağınızın ucunda.

 

Oyuncak& Çanta

 

Çanta kategorisinde şık, dayanıklı ve kullanışlı sırt çantaları sizi bekliyor.

Oyuncak kategorisi ise oyun dünyasının eğlencesiyle dolu! Masa oyunları, ailenizle veya arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmenize yardım edecek. Çocukların hem eğlenmesi hem de fiziksel ve zihinsel gelişimi için ise puzzle çeşitleri ve çok daha fazlası da kategoride bulunmaktadır.

 

Mutlu Eden Hizmet

 

Yüksek kaliteli zengin ürün çeşide sahip olmak iyi, bu ürünleri nitelikli hizmetle sunmak ise harika!

%100 müşteri memnuniyeti, alışverişin her detayında titizlik gerektirir. Bu kapsamda Kitabinial.com, keyifli alışveriş deneyimi yaşatmak üzere tasarlanmıştır. Sitede aradığınız ürünü kolayca bulabilir, siparişlerinizi kolay ve hızlı şekilde verebilirsiniz. Siparişinize en kısa sürede ulaşabilin diye, aynı gün kargo imkânı da devrede!

Satış işlemi kadar, satış sonrası da önem taşıyor. Ürünlerinizi temin ettikten sonra ihtiyaç duyduğunuz konuda satış sonrası destekten yararlanabilirsiniz.

Gereksinimlere en iyi cevabı verecek ürünler, uygun fiyatlarla kullanıcıya sunuluyor, böylece kalite, daha geniş bir kitle için erişilebilir oluyor. Uygun fiyatlı ürünlere, kapıda ödeme avantajıyla sahip olmanız mümkün.

Malum, online alışverişin öncelikli konularından biri, ödeme güvenliği. Dolayısıyla, Kitabını Al dünyasında hizmeti nitelikli yapan detaylar arasında güvenli ödeme de gelmekte. Güvenilirliği uluslararası düzeyde kabul gören Green SSL sertifikası ile online mağazamızda kredi kartı bilgileriniz koruma altındadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.